joi, 6 ianuarie 2011

Protest Facebook

Am trimis cateva mesaje unor persoane din lista mea de prieteni, pentru promovarea blog-ului meu, aflat la inceput de drum.
Mi se comunica, la un moment dat, urmatoarea PORCARIE:

Stop! Prezinți un comportament care poate fi considerat enervant sau abuziv de către ceilalți utilizatori.
Ţi-a fost blocată permisiunea de a trimite mesaje deoarece ai folosit această aplicaţie în mod necorespunzător de repetate ori. Acest blocaj poate dura de la câteva ore până la câteva zile. Când ţi se va permite să reutilizezi această aplicaţie, te rugăm să o faci cu precauţie. Utilizarea necorespunzătoare în continuare poate duce la dezactivarea permanentă a contului tău. Pentru ulterioare informaţii, te rugăm vizitează Pagina FAQ.

Il consider un abuz ordinar!!

Rog pe cei ce au primit mesajul meu sa spuna daca au fost sau nu deranjatzi de acesta.
MULTZUMESC

3 comentarii:

  1. d-nle Pantea nu va agitati din cauza asta, este o protectie imotriva SPAM, adica sunt niste baieti destepti care creaza niste progamele numite virusi, cai troieni sau viermi care au rolul de a trimite de la un utilizator de facebook (sau alt site de socializare) catre alti utilizatori un mesaj (care deobicei este generat de progamelele de mai sus) cu adresa unu-i link care cand ii activata poate instala pe calculatorul dumneavoastra un alt programel care ii faciliteaza accesul la calculatorul dumneavoastra de unde pot fura adrese de mail sau mai rau daca efectuati plati cu cardul pe internet, datele cardului, asa ca aceasta limitare este facuta tot spre binele dumneavostra. sa stiti ca nu toti utilizatorii de internet sunt bine intentionati

    RăspundețiȘtergere
  2. am uitat sa precizez ca aceste programe trimit mesjul in masa adica instant la o lista intrega de utilizatori,eu am o domnisoara in lista care ieri trimitea mesje non stop prin intermediul facebook la un link dubios si ea personal nu avea nici o vina decat ca era virusat calculatorul ei

    RăspundețiȘtergere
  3. Americanii si cultura americana si globalizarea... asta e... nu va amariti... cei care lucreaza la feisbuc nu au citit niciodata nici o carte. Am studenti care nu au citit niciodata nimic, astia sunt, obisnuiti-va cu ideea sa va taxeze toti cretinii drept spamer.
    O sa va linkuiesc eu blogul la mine la blog sa va fac trafic.

    RăspundețiȘtergere