sâmbătă, 8 august 2020

FIAP

 

Este perioada in care artishtii  fotografi romani care shi-au exprimat dorinţa în acest sens, şi după aşteptari pline de rabdare acerba, au primit certificatele ce confirma feluritele distinctzii FIAP ce le-au fost conferite. Intzeleg shi recunosc acea bucurie pe care am resimtzit-o shi eu la primirea tuturor distinctiilor similare, care se opresc la EFIAP/Silver.

Felicitari stimatzi colegi shi chiar PRIETENI (sper intr-o fireasca reciprocitate a sublime relatzii de PRIETENIE…), intr-ale pasiunii pentru fotografie!!! Sunt convins ca meritazi aceste distinctzii, rod al trudei shi a investitziilor de talent shi nu numai…!! Va felicita SINCER unul dintre cei care au renuntzat la a mai trimite la saloane, mai ales la cele cu Patronaj FIAP!!

Am punctajul pentru GOLD dar pana cand acordarea acestei distinctzii depinde de "filtrul" AAFR shi de semnatura ofitzerului de legatura B.C., pe care NU LE RECUNOSC (!!!!), NU O VOI SOLICITA!!! Refuz sa trec pe sub furcile caudine ale abuzurilor AAFR shi ale celor ce-o diriguiesc, fara a beneficia de un firesc vot democratic al membrilor asociatziei!! E unul dintre motivele care m-au facut sa ma retrag, ramanand cu un gust amar.

Simt ca NU am nimic de pierdut prin nesolicitarea unor noi distinctzii FIAP chiar daca le merit prin punctajele realizate!! In plus, sunt informat ca la nivel de staff FIAP, exista anumite personaje carora le creshte tensiunea cand aud de mine!! Shi asta pentru ca nu am facut altceva decat sa protestez, prin intermediul unor mesaje, impotriva metodelor arbitrare shi abuzive ale Conducerii AAFR!!!

Stimatzi colegi, fie ca noile distinctzii cashtigate sa va stimuleze intru creatzia artistica din domeniul fotografiei!! Va urez mult success!!

http://teodorpantea.blogspot.com/2020/06/demisie-aafr.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu